להט GSM 2018

זנים – גרנאש 45%, סירה 40%, מורבדר 15%
אזור גידול – גרנאש ומורבדר מהרי ירושלים; סירה מהגליל העליון המערבי
תהליך הייצור – גרנאש ומורבדר תססו במכלים קטנים, ולאחר התסיסה חברו לחבית בת 400 ליטר.
החלק ה’גס’ יותר של סירה להט ששימש ליין זה התיישן בחבית בת 300 ליטר.
היינות עורבבו ובוקבקו לאחר כ 16 חודשי התיישנות.
על אודות היין – צעד נוסף אל עבר הקצה: קל יותר, בהיר יותר, ‘פאנקי’ יותר ועדיין מוצק ומורכב ובעל אפיון זני ארומטי.
נתוני יין
אלכוהול – 14.0%
חומצה – g/l 4.8
pH היין – 3.6
יובש – יבש
היין כשר.
תאריך ביקבוק – ינואר 2019
יינן – איתי להט.