להט GSM 2018

להט GSM

זנים – גרנאש 45%, סירה 40%, מורבדר 15%
אזור גידול
– גרנאש ומורבדר מהרי ירושלים; סירה מהגליל העליון המערבי

תהליך הייצור – גרנאש ומורבדר תססו במכלים קטנים, ולאחר התסיסה חברו לחבית בת 400 ליטר.

החלק ה’גס’ יותר של סירה להט ששימש ליין זה התיישן בחבית בת 300 ליטר.

היינות עורבבו ובוקבקו לאחר כ 16 חודשי התיישנות.

על אודות היין – צעד נוסף אל עבר הקצה: קל יותר, בהיר יותר, ‘פאנקי’  יותר ועדיין מוצק ומורכב ובעל אפיון זני ארומטי.

נתוני יין

אלכוהול –          14.0%

חומצה –            g/l  4.8

pH היין –           3.6

יובש –                יבש

היין כשר.

תאריך ביקבוק – ינואר 2019

יינן –  איתי להט.