להט סירה 2018

זנים – סירה
אזור גידול – כרם בן עיון, אלקוש, גליל עליון מערבי
תהליך הייצור – רק סירה, רק free-free run, ורק חבית אחת משימוש שני בנפח 300 ליטר. זהו הלהט סירה הראשון אי פעם.
על אודות היין – מתוך מבנה גוף קל ו’צר’ באופן יחסי, אלכוהול נמוך וחמיצות גבוהה, מתפרצים טעמי סירה ‘צפוניים’ מובהקים; אלמנטים של חיזור וטאנינים מהודקים שמשאירים טעמם הרבה אחרי הבליעה.
” אדמתי ומתובל נפלא, כמו ביינות עמק הרון” | מירה איתן, מעריב
נתוני היין –
אלכוהול: 13.7%
pH: 3.34
TA: 5.7 גרם בליטר
מספר בקבוקים: 400
יובש: יבש
היין כשר.
יינן – איתי להט.