ייעוץ יינני ושירותי ייננות בגישת HowC

גישת היעוץ הינני שלי קרובה ושיתופית ונעשית מתוך ההבנה והאמונה בכך שהיין הוא קודם כל של בעליו. בשיטת HowC אני חלק מהצוות ולא רק “יועץ”

החל בשנת 2008, עיסוקי העיקרי הוא מתן שירותי ייננות ויעוץ יינני, ייעוץ חקלאי וניהולי ליקבים.

בין לקוחותי תוכלו למצוא יקבים המייצרים 10,000 בקבוקים בשנה, לצד כאלה המייצרים 300,000 בקבוקים ויותר. יש המבקשים עצה נקודתית בנושא מקצועי מסויים, כניהול תסיסות, תכנון נטיעת כרם וכד’. ביקבים אחרים זקוקים לי בכדי להרכיב את הבלנדים של היקב. לצד התיעצויות אד-הוק, ישנם יקבים להם אני מספק “ייעוץ קלאסי”, שמשמעותו מפגשים סדורים לאורך השנה, בנקודות בהן מתקבלות ההחלטות המשמעותיות בכרם וביקב.

עם זאת, שיא העשייה שלי היא זו אותה אני מכנה- Hands-On Winery Consulting (HowC). יקבים בהם אני חלק מהצוות, חלק מהיקב ושותף לרוב הפעילות המקצועית.

עבור מיזמים חדשים, פעילות HowC מתחילה בגיבוש החזון המקצועי והעסקי, לאחריו נוטעים כרמים ומקימים יקב. ביקב קיים, העבודה הסדירה כוללת את עיבוד הכרם על פי צרכי היקב, הכנות וניהול הבציר, ניהול התסיסות, טיפול ביינות בכל השלבים וביקבוק.

ביקבי בוטיק עוסק הצוות המצומצם גם בניהול, מיתוג, יחסי ציבור ושיווק. כחלק מתפיסת HowC, אני חלק מהצוות גם בתחומים אלה. לעיתים קיים צורך באנשי מקצוע נוספים, העוזרים בתכנון, ליווי ביקב או בכרם וכן בשיווק ומיתוג. אני תמיד שמח לשתף איתם פעולה ואם צריך, לתרום מנסיוני ומהידע שלי.

 

כדי לשמוע עוד על האופציות העומדות בפניכם, על דרכי העבודה שלי ושל שותפי, אני מזמין אתכם ליצור איתי קשר

איתי להט B.Sc. MBA

כרםיקבייעוץ לעשיית יין - בלנדים
איתור חלקות לנטיעההקמה והרחבהביקבוק
תכנון נטיעה, התאמת זנים, קלונים וכנותתכנון הבצירריכוז שרותי מעבדה וחוות דעת על התוצאות
ליווי והנחיה לאורך העונהניהול בציר
מעקב הבשלהניהול תסיסות
קביעת מועדי בצירטיפולים ביינות בכל השלבים
הכנה לבציר
דילוג לתוכן