להט GSM 2016

להט GSM

זנים – גרנאש (50%), סירה (34%), מורבדר (16%)
אזור גידול
-רמת הגולן וגליל עליון

תהליך הייצור: שלוש תסיסות שונות מרכיבות יין זה:להט גרנאש סירה מורבדר 2016

  • גרנאש מרמה"ג תסס במכל נירוסטה. במהלך התסיסה הופרדה כמחצית מהנוזל התוסס לתסיסה קרה נפרדת. כאשר במכל התסיסה הראשי נשארה מנת סוכר קטנה, הוחזר הנוזל שתסס קר להמשך תסיסה משותפת.
  • סירה מהגליל העליון הותסס ספונטנית.
  • מנה קטנה של מורבדר, גם הוא מהגליל העליון, נבצרה בהבשלה מתונה למדי ואוחדה עם הסירה מיד בתום התסיסה האלכוהולית.

הבלנד שהה בחביות עץ קטנות משימוש שלישי למשך 14 חודשים לפני שסונן קלות ובוקבק.

נתוני יין

אלכוהול –          14.5%

חומצה –            g/l  5.4

pH היין –           3.5

יובש –                יבש

היין כשר.

תאריך ביקבוק – ינואר 2018

מחיר מומלץ לצרכן: 120 ש"ח

יינן –  איתי להט.