להט אדום 2016

    • את כל יינות איתי להט ניתן לקנות ישירות באתר באמצעות פייפאל, בכל כרטיס אשראי, גם אם אין לכם חשבון Paypal.

סוג היין



זנים – סירה- 85%, קברנה סוביניון- 15%.
אזור גידול
– כרם אורטל, צפון רמת הגולן, גובה 900 מטר.

ת

תהליך הייצור: הענבים נבצרים בהבשלה מתונה ולאחר עיבוד עוברים השרייה קרה ותסיסה במכל רחב. עבודת הזגים העדינה כוללת בעיקר דלסטאז'ים.

היין מופרד מהזגים לקראת סוף התסיסה ומועבר לחביות בנות 300 ליטר שם הוא מסיים תסיסה אלכוהולית ותסיסה מלולקטית. רק לאחר כ-6 חודשים, אשר במהלכם מעורבבים שמרי היין שבקרקעית החבית, עובר היין שפייה מהחביות ובחזרה. במהלך תקופה זו צובר הלהט האדום עושר ריחות וטעמים שלא יכולים היו להתקבל בדרך אחרת.

היין מתבגר כ- 16 חודשים בעץ ולאחריהם עובר סינון קל ומבוקבק.

להט אדום אינו כשר.

נתוני יין

אלכוהול-             14.5%

חומצה –             g/l  5.4

pH-                      3.65

יובש-                 יבש

 

תאריך ביקבוק – ינואר 2018

מחיר מומלץ לצרכן: 120 ש"ח

יינן –  איתי להט.

לדף יינן להט אדום 2015

לדף יינן להט אדום 2014