ייעוץ יינני ושירותי ייננות בגישת HowC

יעוץ יינני ותמיכה טכנית איתי להט

החל בשנת 2008, עיסוקי העיקרי הוא מתן שירותי ייננות ויעוץ יינני, ייעוץ חקלאי וניהולי ליקבים.

בין לקוחותי תוכלו למצוא יקבים המייצרים 5,000 בקבוקים בשנה, לצד כאלה המייצרים 100,000 בקבוקים ויותר. יש המבקשים עצה נקודתית בנושא מקצועי מסויים, כניהול תסיסות, תכנון נטיעת כרם וכד'. ביקבים אחרים זקוקים לי בכדי להרכיב את הבלנדים של היקב. לצד התיעצויות אד-הוק, ישנם יקבים להם אני מספק "ייעוץ קלאסי", שמשמעותו מפגשים סדורים לאורך השנה, בנקודות בהן מתקבלות ההחלטות המשמעותיות בכרם וביקב.

עם זאת, שיא העשייה שלי היא זו אותה אני מכנה- Hands-On Winery Consulting (HowC). יקבים בהם אני חלק מהצוות, חלק מהיקב ושותף לרוב הפעילות המקצועית.

עבור מיזמים חדשים, פעילות HowC מתחילה בגיבוש החזון המקצועי והעסקי, לאחריו נוטעים כרמים ומקימים יקב. ביקב קיים, העבודה הסדירה כוללת את עיבוד הכרם על פי צרכי היקב, הכנות וניהול הבציר, ניהול התסיסות, טיפול ביינות בכל השלבים וביקבוק.

ביקבי בוטיק עוסק הצוות המצומצם גם בניהול, מיתוג, יחסי ציבור ושיווק. כחלק מתפיסת HowC, אני חלק מהצוות גם בתחומים אלה. לעיתים קיים צורך באנשי מקצוע נוספים, העוזרים בתכנון, ליווי ביקב או בכרם וכן בשיווק ומיתוג. אני תמיד שמח לשתף איתם פעולה ואם צריך, לתרום מנסיוני ומהידע שלי.

החל בבציר 2013 מסייעת לי בעבודתי הייננית מעיין חי, בעלת תואר שני בייננות מאוניברסיטת אדלייד. מעיין מאפשרת טיפול נקודתי, ליווי ומעקב ביקבים בהם קיים בכך צורך.

כדי לשמוע עוד על האופציות העומדות בפניכם, על דרכי העבודה שלי ושל שותפי, אני מזמין אתכם ליצור איתי קשר

איתי להט B.Sc. MBA

כרם

  • איתור חלקות לנטיעה
  • תכנון נטיעה, התאמת זנים, קלונים וכנות
  • ליווי והנחיה לאורך העונה
  • מעקב הבשלה
  • קביעת מועדי בציר
  • הכנה לבציר

יקב

  • הקמה והרחבה
  • תכנון הבציר
  • ניהול בציר
  • ניהול תסיסות
  • טיפולים ביינות בכל השלבים

ייעוץ לעשיית יין – בלנדים

  • ביקבוק
  • ריכוז שרותי מעבדה וחוות דעת על התוצאות